Lukovice
Ljiljani

Popularne cvetnice kolosalne lepote. Sadnja lukovica ljiljana može se vršiti u jesen i na proleće. Dubina sadnje je jednaka trostrukoj visini lukovice. Za dobar rast obezbedite im vlažni, dobro drenirani i visokohranljivi supstrat, kao i polusenoviti položaj zaštićen od vetra.  Poželjno ih je prihranjivati u toku vegetacije. Jednako su dekorativni pri sadnji u bašti  kao i u saksijama. U našim uslovima biljka prezimljava u zemlji u obliku lukovice. Ako se koristi kao rezan cvet, voditi računa da se ostavi što duži deo sa lisnom masom kako bi nastavio sa ishranom lukovice, u protivnom iduće godine će cvet izostati.

Prikaz: Lista /Mreža
Prikaži:
Sortiraj:
Kolekcija Ljiljana
Za sve neodlučne baštovane I ljubitelje ljiljana u ponudi je pakovanje lukovica od četiri različita ljiljana. Sadite I uživajte u opojnom mirisu ljiljana. ..
399.00 din
Ljiljan Jagoda i Krem
Ljiljan koji spada u azijatik ljiljane, poznate po svojoj lepoti cveta I otpornosti na zimske temperature. Cveta u junu – julu. ..
120.00 din
Ljiljan Kokoza
Kokoza je novi ljiljan u ponudi karakterističan po krupnom, mirisnom belom cvetu koji se javlja krajem jula početkom avgusta. Odličan je kao rezan cvet. ..
120.00 din
Ljiljan Olimpijska Baklja
Mirisni krupni cvetovi ovog ljiljana čine ovaj ljiljan poseban. Proširite svoju kolekciju sa ovim novim ljiljanom I uživajte u prolećnom mirisu koji ćete dobiti sadnom ovog ljiljana. ..
120.00 din
Ljiljan Zvezdani Borac
Orijentalni ljiljan poseban zbog svog mirisa I boje cveta. Cveta leti. ..
120.00 din
payment methods
Powered by ABeedesign
Cubulus © 2012