Ljiljani

Popularne cvetnice kolosalne lepote. Sadnja lukovica ljiljana može se vršiti u jesen i na proleće. Dubina sadnje je jednaka trostrukoj visini lukovice. Za dobar rast obezbedite im vlažni, dobro drenirani i visokohranljivi supstrat, kao i polusenoviti položaj zaštićen od vetra.  Poželjno ih je prihranjivati u toku vegetacije. Jednako su dekorativni pri sadnji u bašti  kao i u saksijama. U našim uslovima biljka prezimljava u zemlji u obliku lukovice. Ako se koristi kao rezan cvet, voditi računa da se ostavi što duži deo sa lisnom masom kako bi nastavio sa ishranom lukovice, u protivnom iduće godine će cvet izostati.

Prikaz: Lista / Mreža
Prikaži:
Sortiraj:
Kolekcija Duplih Ljiljana
Za sve ljubitelje najpoznatijeg opojnog mirisnog cveta na svetu ove sezone smo pripremili sorte duplog cveta za još veće uživanje ovog leta u bašti. ..
499.00 din
Ljiljan Lulu
Lulu je kraljica intenzivnih boja i raskošnog cveta. Zadovoljiće i najizbirljivije baštovane.   ..
269.00 din
Ljiljan Polarna Zvezda
Ako želite bele ljiljane, polarna zvezda će biti odličan izbor. Ne možete pogrešiti, jer raskošna belina ovog cveta sigurno mami uzdahe.   ..
269.00 din
Ljiljan Robina
Šampion među roze orijentalnim ljiljanima. Uneće radost u svaku baštu, a ukrasiće vam i dom kao rezan cvet. Pravite raskošne bukete. ..
129.00 din
Ljiljan Sfinga
Nešto sasvim drugačije! Za neodoljiv šarm ovog cveta zaslužne su središne latice prošarane belim. Na ovaj ljiljan ćete biti veoma ponosni. ..
129.00 din
Ljiljan Čarobna Zvezda
Upustitite se u pravu cvetnu avanturu. Neobične cvetove ovog ljiljana retko ćete videti u našim baštama. Budite posebni u društvu posebnih ljiljana.   ..
269.00 din
payment methods
Powered by ABeedesign
Cubulus © 2012