Begonije popust
Ljiljani

Popularne cvetnice kolosalne lepote. Sadnja lukovica ljiljana može se vršiti u jesen i na proleće. Dubina sadnje je jednaka trostrukoj visini lukovice. Za dobar rast obezbedite im vlažni, dobro drenirani i visokohranljivi supstrat, kao i polusenoviti položaj zaštićen od vetra.  Poželjno ih je prihranjivati u toku vegetacije. Jednako su dekorativni pri sadnji u bašti  kao i u saksijama. U našim uslovima biljka prezimljava u zemlji u obliku lukovice. Ako se koristi kao rezan cvet, voditi računa da se ostavi što duži deo sa lisnom masom kako bi nastavio sa ishranom lukovice, u protivnom iduće godine će cvet izostati.

Prikaz: Lista / Mreža
Prikaži:
Sortiraj:
Ljiljan Alajner
Nešto sasvim drugačije! Za neodoljiv šarm ovog cveta zaslužne su snežno bele latice oivičene crnim linijama.. Na ovaj ljiljan ćete biti veoma ponosni. ..
99.00 din
Ljiljan Dizi
Veoma raskošan ljiljan koga krase krupni upečatljivi mirisni cvetovi čija boja ne može ostati neprimećena.   ..
129.00 din
Ljiljan Matriks
Nešto sasvim drugačije. Za neodoljiv šarm ovog cveta zaslužne su latice vatrenih boja. Na ovaj ljiljan ćete biti ponosni. ..
139.00 din
Ljiljan Montezuma
Montezuma je kaljica intenzivnih boja i raskošnog cveta. Veoma krupni, mirisni cvetovi crvene boje oduševiće i najizbirljivije baštovane. ..
109.00 din
Ljiljan Orijentalni Miks
Ove sezone u vašu baštu uselite ljiljane orijentalne lepote. Roze-bela kombinacija osvaja na prvi pogled. Sadite ih na dubini tri visine lukovice. Ovi varijeteti su idealni za rezanje.   ..
349.00 din
Ljiljan Orijentalni Tigar
Raskošan ljiljan nesvakidašnje boje jedan je od najnovijih holandskih majstorija. Odlikuje se upečatljivom bojom cvetova koja ne može da ostane ne primećena.     ..
129.00 din
Ljiljan Pobeda
Liljan impozantne veličine i neobične lepote trubastih cvetova koji opojno mirišu. Formira robusno cvetno stablo koje na sebi može nositi i preko 7 cvetova. ..
129.00 din
Ljiljan Robina
Šampion među roze orijentalnim ljiljanima. Uneće radost u svaku baštu, a ukrasiće vam i dom kao rezan cvet. Pravite raskošne bukete. ..
109.00 din
Ljiljan Veliki Brat
Sigurni smo da će ova moćna i elegantna kombinacija ući na velika vrata i u vaš vrt. Najbolji efekat se postiže sadnjom u većim grupama. ..
109.00 din
Ljiljani Azijatik Miks
Crveni, žuti, roze i beli cvetovi ljiljana nezamenljiva su kombinacija. Namenite im posebno mesto, a možete uživati i u rezanim cvetovima koji dugo traju.  ..
299.00 din
Ljiljani Azijatik Mix
Mix prelepih i veoma raskošnih ljiljana koga krase krupni upečatljivi mirisni cvetovi čije boje ne mogu ostati neprimećene.   ..
159.00 din
payment methods
Powered by ABeedesign
Cubulus © 2012